‫מסעדת מריפוסה השוכנת במתחם מועדון הגולף שבקיסריה

מציגה מטבח מודרני ויצירתי המשלב הקפדה, חוצפה ומקוריות של שלושת השפים מאיר אלאלוף, חביב משה ויומי לוי.

השפים שעבדו יחדיו שנים רבות במסעדות הטובות בארץ חברו ליצירת מסעדת מריפוסה, מסעדה באווירה משוחררת ועדכנית, אוכל משובח וקוקטיילים יצירתיים.

המסעדה פונה לנוף מרהיב של מגרש הגולף, תפאורה מושלמת לארוחה נינוחה עם אוכל איכותי ויין טוב מתפריט היין הרחב של המסעדה.

במסעדה ניתן לערוך אירועים קטנים וגדולים בתיאום מראש.

 

 

חביב משה

 

בן 31 תושב מודיעין, גדל בירושלים.

ניהל את המטבח במסעדת מסה במשך 7 שנים.

היה לשף של מסעדת על המים בהרצליה,

שם יצר תפריט מקורי ויצירתי על בסיס דגים ופירות ים.

ב-2013 זכה בתחרות שפים של סן פלגרינו

ודורג בין 50 המשפיעים של השנה במגזין פורבס

 

רוצים לפגוש אותנו?

אודות מריפוסה

השפים

יומי לוי

 

בן 36, יליד ירושלים וכיום בחולון,

למד בקורדון בלו ובילה את רוב שנותיו במטבחי אנגליה,

עבד כסו שף במסעדת  ״מיראבל״ הלונדונית, אצל השף מרקו פייר ווייט

ובמסעדת ״גורדון רמזי״.

עשה השתלמויות אצל השף סטפן פרואה דה ווה בצרפת ואצל השף ג׳ורג׳יו לוקטלי.

בארץ ניהל ביד רמה את המטבח במסעדת מסה כ-8 שנים

מאיר אלאלוף

 

בן 38 תושב חולון.

עבד במסעדת ברונו של אייל שני, במסעדת רפאל ומסעדת פנגיאה.

ניהל את המטבח במסעדת מסה במשך 10 שנים והיה לשף במסעדת קוואטרו, מסעדה איטלקית מודרנית.
למאיר קו יצירתי וחדשני, המשלב טעמים ומרקמים מפתיעים.

בין היתר כותב מאיר בלוג בשם ״שובב קולינרי״ מעל 7 שנים, שם הוא מספר על מעלליו בעולם הקולינריה.

 

 

MARIPOSA